Fakültemizin değerli mezunları,
2004 yılında ilk mezunlarını veren fakültemizden bugüne kadar 1925 kişi mezun olarak hekimlik mesleği ile tanıştı. İlk öğrencilerimizi kabul ettiğimiz günden bu yana fakültemizde tıp eğitiminin niteliğini arttırmak için sürekli çalışmaya devam ediyoruz. Siz değerli mezunlarımız ve meslektaşlarımız, ülkemiz sağlık sistemine farklı birçok yerde önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Bu yıl 19’uncu dönem arkadaşlarımız mezun oldu, hali hazırda mezun olan her dönem kendi içinde, online platformlar aracılığı oluşturduğu gruplarda iletişimlerine devam etmekteler. Biz de ADÜ Tıp Fakültesi olarak her birini kendi değerimiz olarak kabul ettiğimiz fakültemizden mezun olmuş tüm mezunlarımız ile yaşam boyu süren eğitimimizde, karşılıklı paylaşım ve iletimimizin devam etmesi için mezunlar platformunu oluşturduk. Sizlerden gelecek her türlü geribildirim, öneri ve destek ile ister mezuniyet öncesi olsun, ister mezuniyet sonrası olsun, tıp eğitimimizde niteliğimizi arttırma çabalarımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz.
Saygılarımla…
Prof. Dr. Ayhan AKÖZ